Termékek
Főmenü
Infó

Jogi közlemény

A Motor Line Kft. a magyar törvényi előírásoknak megfelelően bejegyzett társaság.
A motorline.hu, vespaparts.hu, amici-della-vespa.hu, gimkana.motorline.hu és a filtershop.hu internet oldalakat a Motor Line Kft. üzemelteti és így, az oldalakon megjelenő összes írásos anyag a Motor Line Kft. szellemi tulajdonát képezi. Ezért azok részleges vagy teljes másolása, továbbadása, módosítása harmadik fél számára, csak a Motor Line Kft. előzetes írásos engedélyével valósítható meg. A felsorolt weboldalak főoldalára vagy a belső oldalaikra mutató linket is csak a Motor Line Kft. külön írásbeli engedélyével helyezhet el bárki a saját weboldalán. Oldalainkon található információk tájékoztató jellegűek, melyet a Motor Line Kft., lehetőségeihez mérten folyamatosan frissít, de fenntartja magának a jogot a tartalmak előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására.

Az oldalainkon szereplő árak tartalmazzák az Áfát és csupán tájékoztató jellegűek. A Motor Line Kft. fenntartja az árváltoztatás jogát, minden előzetes bejelentés nélkül.

Az oldalainkon található képek csak illusztráció céljára szolgálnak, a tényleges termékek eltérhetnek a képen látottaktól.

A Motor Line Kft. nem hivatalos viszonteladója a weboldalakon található motorkerékpár márkáknak (pl: Suzuki, Yamaha, Honda…), a képek és márkajelzések csak a rajtuk lévő termékek bemutatása céljából szerepelnek. A weboldalakon szereplő egyes termékek (pl. Malossi, Arrow, Bitubo, De Pretto, Giannelli, Bike It) felszerelése megváltoztathatja a motorkerékpár eredeti műszaki állapotát, így a gépjárműre kiállított típusbizonyítvány érvényét veszti a jótállással együtt. Ezért az így átalakított gépjárművek közúti közlekedésre nem alkalmasak. A nem megfelelő használatból eredő minden kár a vásárlót illetve a felhasználót terheli.

A fent felsorolt oldalakon található információ nem képez ajánlattételt.

A Motor Line Kft. a termékek árának és egyéb adatainak feltüntetését a tőle elvárható legnagyobb gondossággal végzi, azonban esetleges technikai, adatrögzítési hibák előfordulhatnak. Ezért, az ilyen jellegű hibák előfordulása esetén a Motor Line Kft. ajánlati kötöttsége nem áll fenn.

A weboldalakon szereplő hibákért felelősséget nem vállalunk.

A felsorolt weboldalakon árut rendelni nem lehet, csak és kizárólag információt lehet kapni a cég tevékenységéről és termékeiről. A részletekről érdeklődjön üzleteinkben.

Adatvédelmi nyilatkozat:

Motor Line Kft. a fent felsorolt weboldalakon neki szolgáltatott adatokat Adatvédelmi- és kezelési szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adatvédelmi és kezelési szabályzat megtekinthető ide kattintva, valamint az alábbi linken, nyomtatóbarát (pdf) verzióban.

Adataink:
Motor Line Kft.
Cím: 1038 Budapest, Szentendrei út 287.
Adóigazgatási szám: 10795374-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-169805
Alapítva: 1992

Minden jog fenntartva a Motor Line Kft. részére.

 

Hírlevél
Hengerszett felújítás - Athena

Kövess Facebook-on!