Termékek
Főmenü
Infó

Hengerszett felújítás - Athena
Athena hengerfelújítás

A hengerfelújító szolgáltatásának köszönhetően, az Athena újjá tudja varázsolni használt vagy sérült alumínium hengeredet. Az eljárás során jelentősen javul a külső megjelenése, illetve a NICASIL bevonat felületi minősége és kidolgozása (nyílások finommegmunkálása, gát köszörülése, homokfúvás stb.) A komplett felújítás tartalmazza a régi NICASIL réteg eltávolítását, az új NICASIL réteg galvanizálását a hengerre, és a furat hónolását is. Amennyiben szükséges a karcolások és vájatok behegesztésre kerülnek, ami feláras. A szolgáltatás csak alumínium (nem krómozott), két- és négyütemű, egydugattyús hengerek (nem hengersor) felújítására vonatkozik. Nem csak motor, hanem bármilyen, a feltételeknek megfelelő henger felújítható, legyen szó quad, sárkányrepülő, hószán, jet-ski, motorcsónak vagy akár fűnyíró hengerről.


KÓDMUNKÁLAT TÍPUSA ÉS LEÍRÁSAÁR
RIPRICIL1KOMPLETT FELÚJÍTÁS 36-75 mm (eredeti méretre)49.900 Ft
RIPRICIL2KOMPLETT FELÚJÍTÁS 76-90 mm (eredeti méretre)64.100 Ft
RIPRICIL3KOMPLETT FELÚJÍTÁS 91-101 mm (eredeti méretre)68.600 Ft
RIPRICIL4ALKATRÉSZ KISZERELÉS (pl.: tőcsavar, csőcsatlakozók)16.600 Ft
RIPRICIL5HENGER HEGESZTÉS38.000 Ft
RIPRICIL6GÁT KÖSZÖRÜLÉS  6.500 Ft
RIPRICIL7CSAK HÓNOLÁS32.800 Ft
RIPRICIL8HENGER SÍKOLÁS17.100 Ft
RIPRICIL9FÚRÁS ÉS HÓNOLÁS 40-101 mm (egyedi méretre)29.300 Ft
RIPRICIL10ANTIDETONÁCIÓS GYŰRŰ*21.000 Ft

*A henger felső részének sérülése esetén beépítésre kerül egy acél gyűrű, ami nem érintkezik a dugattyú gyűrűvel.

MIT KELL TENNED?

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

  • Ha nem igényelsz külön méretet az adatlapon, az eredetire lesz felújítva!
  • Krómozott hengerek felújítása nem lehetséges!
  • A hegesztés csak a henger belső falán keletkezett sérülések feltöltésére vonatkozik. Repedt, törött leömlő nyílások, gátak és letört részek hegesztését nem vállalja az Athena.
  • Minden szállítási költség az ügyfelet terheli. A felsorolt szolgáltatások a szállítási költséget (Motor Line Kft. - Athena S.p.A. - Motor Line Kft.) tartalmazzák: RIPRICIL1, RIPRICIL2, RIPRICIL3, RIPRICIL7
  • A henger felújítása és szállítása kb. egy hónapot vesz igénybe. Sürgős esetben egyedi árajánlat igényelhető.
  • További információért a szolgáltatással vagy a felújítás folyamatával kapcsolatban az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre küldött e-mailben, vagy a +36-1-240-9997 számon érdeklődhetsz.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy két alkalomnál többször nem újítható fel ugyanaz a henger, mivel a helyreállítás során nagy igénybevételnek van kitéve az alkatrész, ami csökkenti az anyag élettartamát!

A szolgáltatások árai bruttó árak és az árfolyamváltozások függvényében változhatnak! Az árváltozás jogát előzetes bejelentés nélkül fenntartjuk.

 

Hírlevél
Hengerszett felújítás - Athena

Kövess Facebook-on!