Termékek
Főmenü
Infó


www.arrow.it


Tekintse meg Arrow termékeinket: kattintson ide!


Az Arrow Special Parts S.p.A-t Giorgio Giannelli hívta életre 1985-ben, azzal a céllal, hogy nagyteljesítményű kipufogórendszereket gyártson versenymotorokhoz.
Kezdetben krossz motorokhoz készítettek kipufogókat és kormányokat. AZ első sikereket követően szélesítették termékskálájukat és ma már a legtöbb utcai és krossz motorokhoz gyártanak kipufogó dobokat és rendszereket. A márka sikerességét jól jellemzi, hogy több mint 20 világbajnoki címhez segítették hozzá versenyzőiket gyorsasági, enduró és krossz kategóriában egyaránt. Egy pár név a teljesség igénye nélkül: Schwantz, Biaggi, Moore, Doohan, Chambon, Everts, Corser, Philippaerts, Pitt, …
A gyár fejlődésének egyik mérföldköve volt, mikor felállították a mozgó kísérleti laboratóriumukat, amellyel a versenyeket követve, segítették versenyzőiket, és közvetlen tapasztalatokat gyűjthettek a pályák széléről.
Mára az egyik legjobban felszerelt, legmodernebb üzemmel büszkélkedhetnek a világon. Tapasztalatuk és szakmai hozzáértésük kiemeli őket a gyártók sorából.
A motorkerékpár gyártók exkluzív motorjaikra gyárilag is felszerelik az Arrow termékeit.
A világ több legtöbb országában forgalmazzák gyártmányaikat.

Arrow Special Parts. S.p.A.
San Giustino (Perugia)

Magyarországi képviselő: Motor Line Kft.

 

Hírlevél
Hengerszett felújítás - Athena

Kövess Facebook-on!