Termékek
Főmenü
Infó


Hivatalos weboldal:
www.athenaparts.com


Az 1973-as megalakításától kezdve, az Athena-t 7 cég csoportja alkotja, amelyek tömítéseket, alkatrészeket és fém termékeket gyártanak az ipari és motorkerékpáros szektor részére. Mindegyikük az UNI EN ISO 9002-es norma szerint folytatja tevékenységét. Koncepciójuk középpontjában a megbízhatóság, elérhetőség, technikai fejlesztés és a folyamatos fejlődés áll.
Az elmúlt években az Athena létrehozta utángyártó részlegét, amely kizárólag motorkerékpár alkatrészek – tömítések, hengerek és más termékek – gyártásával foglalkozik. Az Athena piacvezető a tömítés szettek piacán, amelyeket mopedekhez, motorokhoz, jet ski –hez és Harley Davidson-okhoz készítenek a lehető legszélesebb választékban. A tömítéseken túl, az Athena választékában megtalálhatóak szimeringek, villaszimeringek, olaj- és légszűrők, csapágyak és AP Racing fékbetétek.
Az Athena az egyetlen cég a világon, amely a motorokhoz és robogókhoz gyártott hengereit a gyári és a verseny alkatrészek piacán is értékesíti.

A fiatal professzionális csapat, modern mérő- és ellenőrző műszerek együtt a megfelelő technológiával, teszteléssel, azok a szükséges elemek, amelyek garantálják a minőséget, innovációt, teljesítményt, versenyképességet és megbízhatóságot az összes Athena terméknek és ezzel együtt, vevőink elégedettségét.

Athena S.p.A.
Alonte (VI)

Magyarországi képviselő: Motor Line Kft.

 

Hírlevél
Hengerszett felújítás - Athena

Kövess Facebook-on!