Termékek
Főmenü
Infó


www.bitubo.com


Tekintse meg Bitubo termékeinket: kattintson ide!


A gyárat 1963-ban alapították és a kezdeti időszakban mindennel foglalkozott, ami a rezgéscsillapítás körébe tartozik. Mindig a legmodernebb technikai megoldásokat használta és folyamatosan fejlesztette gyártási technológiáját. A legkisebb alkatrésztől (művégtagok), a legnagyobbakig (olajfúró platformok rezgéscsillapítói) vagy a speciális és igen szigorú előírásoknak megfelelő haditechnikai eszközökig, a termékek igen széles skáláját gyártva, egyedülálló tapasztalatokra tett szert.
1975-ben dobták piacra cross motorokhoz készült páros lengéscsillapítójukat, amelyek dupla kompenzációs csővel voltak összekötve. Innen a név is: Bi-Tubo. Ez a megoldás forradalmian újnak számított és hatalmas sikert aratott.
A hetvenes évek végétől gyorsasági motorokhoz is elkezdték gyártani a lengéscsillapítóikat. Sikerüket több világbajnoki cím is fémjelzi.
Gáz-olaj csillapításos lengéscsillapítói ma is a világ élvonalába tartoznak. Műszaki megoldásaik egyedülállóak. A mai termékpaletta több mint 1200 motorhoz kínál első, hátsó, vagy kormány lengéscsillapítót. A modellek között megtalálhatók az utcai és a versenymotorokhoz, robogókhoz készült termékek. Fejlesztői tevékenységüket annyira fontosnak tartják, hogy szoros együttműködésben dolgoznak olasz egyetemekkel. A gyártó rendelkezik UNI EN ISO 9001:2000 minőségtanúsítással és termékeik TÜV German minősítéssel.

C.D.A Bitubo S.n.c
Selve di Teolo (Padova)

Magyarországi képviselő: Motor Line Kft.

 

Hírlevél
Hengerszett felújítás - Athena

Kövess Facebook-on!