Termékek
Főmenü
Infó


Hivatalos weboldal:
www.mafra.com


Tekintse meg Ma-Fra termékeinket: kattintson ide!


A Ma-Fra megváltoztatta a kozmetika forgalmát. Míg a hétköznapi nyelvben a kozmetika a női, illetve férfi testápolásáról szól, létrehozták az autó kozmetikát. A gyár történetét a töretlen fejlődés és innováció fémjelzi.
Már a 60-as évek óta folyamatosan forradalmian új termékekkel jelentek meg a piacon. Ilyenek például: első önszárító autó mosószer, első műszerfal ápoló. A Ma-Fra az első olyan professzionális cég, amely a légfrissítőihez nem használ az ózonra és a környezetre káros gázokat, és így vezető helyet szereztek a zöld gondolkodású cégek között is.
Az első sűrített levegővel működtetett palackokat is ők dobták piacra. Egyben a polírozó anyagok terén is nagy hangsúlyt kapott a környezetvédelem. Az Ecomaf termékek biológiailag a lehető legjobban lebomló anyagokat tartalmazzák. A 90-es évek végére a gyártó megszerezte az ISO 9001 és 2004-ben az ISO 14001-es minősítést.
Motorkerékpáros kozmetikai termékeik rendelkeznek ÁNTSZ-OKBI engedéllyel.
A Mai napig a Ma-Fra számára a legfontosabb szempontok: a környezet védelme és professzionális tudás a gépjármű kozmetikában.

Ma-Fra S.p.A
Baranzate (Milano)

Magyarországi képviselő: Motor Line Kft.

 

Hírlevél
Hengerszett felújítás - Athena

Kövess Facebook-on!