Motor Line Kft. törzsvásárlói szabályzat

Mit kell tenned ahhoz, hogy Törzsvásárlónkká válj?

Egyszeri, 100.000 Ft értékben vásárolni budapesti üzletünkben, vagy webshopunkban. Ekkor kiállítunk az általad kitöltött törzsvásárlói adatlapon szereplő számlázási névre és címre egy törzsvásárlói kártyát.

A törzsvásárlói kártyáról:

Kártyád, a kiállítás dátumától egy évig érvényes és 10% kedvezményre jogosít fel Téged (ez a kedvezmény más akcióval nem vonható össze). Ezenfelül további kedvezményekben részesülhetsz törzsvásárlói hírlevelekben, rendezvényeinken pedig külön meglepetésekkel várunk!
A kedvezményt kizárólag akkor tudjuk megadni, ha vásárlásod során bemutatod kártyádat, webes vásárlás esetén pedig kártyaszámodat feltünteted a megjegyzés rovatban.

Mit kell tenned ahhoz, hogy Törzsvásárlónk maradj?

Ahhoz, hogy a kártyád egy éves érvényességét meghosszabbítsd, a két feltétel egyikét teljesítened kell az egy év lejárta előtt: legalább 50.000 Ft értékű vásárlás, vagy 5 alkalommal történő vásárlás budapesti üzletünkben, vagy webshopunkban. Az egy éves „visszaszámlálás” mindig az egyik feltétel teljesítését követően újraindul.

Ha 2019. január 2-nál korábban váltál Törzsvásárlónkká, a fent említett két feltétel egyikét kell teljesítened 2020. január 2-ig ahhoz, hogy továbbra is Törzsvásárlónk maradj. Amikor a két feltétel egyike teljesül, a törzsvásárlói kártyád érvényessége automatikusan meghosszabbodik egy évvel és ekkor adjuk ki az új kártyádat.

Amennyiben ezen feltételek egyike sem teljesül a kártyád kiállítását követő, vagy a visszaszámlálástól számított egy éven belül, a továbbiakban nem vonatkoznak majd Rád a törzsvásárlói rendszer nyújtotta kedvezmények, akciók. Ebben az esetben egy egyszeri, 100.000 Ft értékű vásárlással válhatsz újra Törzsvásárlónkká.

Fontos:

  • Ha teheted, mindenképp add meg e-mail címed, hiszen így rendszeresen tájékoztatunk akcióinkról.

  • Ahhoz, hogy rögzítsük vásárlásod, mindenképp számlát állítunk ki Neked. Ennek hiányában, az a vásárlás, melyről nem készítünk számlát (kizárólag nyugtát), nem kerül be törzsvásárlói aktivitásodba.

  • Kérjük, hogy ezentúl minden vásárlásodnál, akár használod törzsvásárlói kártyádat, akár nem (akciós termékekre nem érvényes a törzsvásárlói kedvezmény), hozd magaddal és mutasd be kártyádat, hiszen kizárólag vásárlásod alkalmával tudjuk rögzíteni aktivitásodat (kártyád vonalkódja segítségével), mellyel meg tudod hosszabbítani kártyád érvényességét.

  • A kártya elvesztése esetén a kártyát 4000 Ft ellenében tudjuk pótolni, a kártyához tartozó adatok megadását követően.

2019 előtt váltál Törzsvásárlónkká?

2020. január 2-án ünnepelte a MotorLine új törzsvásárlói rendszere 1 éves születésnapját. Ez azt is jelenti, hogy - amennyiben 2019 előtt lettél Törzsvásárlónk és 2019-ben nem vásároltál nálunk (összesen 5 alkalommal, vagy 50 000 Ft értékben), kártyád érvényét vesztette. 

Abban az esetben, ha nem tartottad számon, hogy milyen összegben és mennyiszer vásároltál nálunk 2019. január 2-a óta, keress minket az info@motorline.hu e-mail címen, vagy személyesen budapesti üzleteinkben és segítünk.

Sajnos 2020. január 15-e után már nem tudjuk elfogadni kártyádat, illetve megadni a 10% kedvezményt, amennyiben a szabályzat egyik, vagy másik feltételét nem teljesítetted. Megújítani ezt követően már csak egy újabb, egyszeri, 100 000 Ft értékű vásárlással fogod tudni.

2020. január 2-a óta nem áll módunkban megadni a 10% kedvezményt, ha nincs Nálad a kártyád a vásárláskor. Ha nem szereted magadnál hordani a kedvezménykártyáidat, elég egy fénykép is a kártyád vonalkódjáról.

További információkért kérjük, keress fel minket elérhetőségeink egyikén.

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt találod.