A Motor Line Kft. 1992 óta foglalkozik motoros felszerelések, tartozékok és kiegészítők forgalmazásával, kis- és nagykereskedelmével. Az elmúlt évek során folyamatosan bővítettük kínálatunkat, de az Európában megtalálható gyártók közül csak a legjobb minőségű termékeket forgalmazók kerülhettek beszállítóink közé.

Több mint 27 éves működésünk alatt, folyamatosan azon fáradoztunk, hogy a motorozást, a motoros életstílust népszerűsítsük. Tevékenységünk során küldetésünk az, hogy motoros szemmel egyenként válasszuk ki a legkorszerűbb és legjobb ár/minőség arányú árucikkeket, hogy még a legigényesebb vásárlók is megtalálják üzleteinkben a nekik megfelelő termékeket.

Megfogalmazásunk szerint a motoros életstílus egy különleges életvitel, amely többnyire nem konformista, és nem mindenkinek való.

Motorral mindenkor, mindig, mindenhova.

A motorozás segíthet emberi kapcsolatok teremtésében vagy önmagunk megismerésében, de abban is, ha csak egyedül akarunk lenni és a természet csodáit akarjuk felfedezni.

A motorozás lehetővé teszi, hogy a világot egy különleges és teljesen egyedi nézőpontból szemléljük: a Miénkből.

Eltávolodhatunk megszokott világunkból, kiléphetünk a minket körülvevő, mesterséges és mesterkélt, egységes elvek alapján felépített és az egyént, az egyéni gondolatokat és teljesítményt háttérbe szorító tágabb környezetünkből.

Sokféle embert ismerhetünk meg, akikkel lehet, hogy meg sem értjük egymás nyelvét, de ha bajban vagyunk, mindig számíthatunk segítségükre.

Motorral megoszthatjuk új élményeinket, azzal, aki hosszú éveken át társunk volt a kalandokban, még akkor is, ha már fizikailag nincs velünk.

Motoron egy folytonos vibráció alatt állunk, amely az ülésből indul ki, és mielőtt teljesen elhomályosítaná agyunkat, átdöfi szívünket.

Szenvedély, függőség, tiszta adrenalin: ez jelenti a motorozást. De egyben fájdalom, kényelmetlenség és veszély.

Ezt az életstílust csak úgy szabad élni, ha bizonyos szabályokat betartunk és megfelelő felszerelésekkel védjük magunkat. így életminőségünk javulásához járul hozzá, nem pedig csökkenéséhez.

Tartsuk távol magunkat azoktól a rossz szokásoktól és viselkedési formáktól, amelyek régóta a forrásai a motorosokkal szemben kialakult előítéleteknek. Mellőzzük a felesleges veszélyt, védjük magunkat megfelelő felszerelés használatával. és ne fordítsuk el a fejünket, ha út közben egy mopedos integet. Ő is közénk tartozik.

Ezt az oldalt egy információs központnak terveztük gyakorlott és kezdő motorosok számára. Többféle keresési lehetőséget teremtettünk meg, hogy ne csak az tudja használni, aki már ismeri termékeinket, hanem az is, aki első ízben közelít a motoros világ felé.

Reméljük, hogy oldalunk látogatója, sok hasznos információra talált, kiválasztotta a kívánt terméket és a jövőben személyesen is köszönthetjük üzleteink egyikében.


Jó motorozást kívánunk!


Gianni Favaron