Impregnáló és ápolószer csizmához Nagyobb

Impregnáló és ápolószer csizmához

Sport Performer

NOACQUA

2 508 Ft

Egyéb infó

Ápoló, impregnáló krém, melyet minden bőr, valamint műbőr (tecnomicro, lorica, stb.) termékhez ajánlunk. Megőrzi az anyag légáteresztő képességét. Akár perforált csizmákhoz is alkalmas, természetesen ez esetben a termék nem lesz vízálló, viszont meghosszabbítjuk élettartamát, illetve nehezebben fog megtapadni rajta a szennyeződés és fényesebb lesz maga a csizma.

Már az első használat előtt ajánlatos alkalmazni a Noacqua krémet, a varrásokra, mozgáspontokra külön figyelmet fordítva.

Amennyiben a csizma megázik, veszít rugalmasságából és könnyen elszakad. Így esőben történő motorozás után kifejezetten, de leginkább minden csizmahasználatot követően érdemes a csizmát áttörölni egy nedves ronggyal, megtisztítva azt. Ezt követően szobahőmérsékleten hagyni megszáradni (egy jól szellőző helyen, nem radiátoron), majd bekenni Noacqua krémmel és várni, hogy a bőr/műbőr beszívja azt. Fontos, hogy a csizmán a csattok zárt állapotban legyenek a kezelés során.

A csizma magasnyomású mosóval történő tiszítását semmiképp nem ajánljuk!

Amennyiben lehetséges, a csizmát ne használjuk vizesen, ilyenkor a bőrnek/műbőrnek nincs tartása, könnyen tágul, szakad, illetve penészedik. Hasított bőrre nem alkalmas.